Uploaded image for project: 'Atlas Module'
  1. Atlas Module
  2. ATLAS-116

Since Atlas Server 2.1 release, the map doesn't appear in the module.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: TBD
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Atlas Module 2.0
    • Fix Version/s: Cleaning previous tasks
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Complexity:
      Undetermined

      Description

      Since Atlas Server 2.1 release, Module 2.0 is broken and the map doesn't appear in the iframe (see attached screenshot).

      The Atlas server expects a missing URL parameter that has been introduced with Atlas module 2.1 : sendCounts.

      It must become optional and both URL should work :
      https://atlas.openmrs.org/module?uuid=cd657eec-5926-4e8b-bb33-25006659e7b5&patients=0&encounters=0&observations=0&sendCounts=0
      https://atlas.openmrs.org/module?uuid=cd657eec-5926-4e8b-bb33-25006659e7b5&patients=0&encounters=0&observations=0

        Gliffy Diagrams

          Attachments

          1. 5930349.png
            5930349.png
            49 kB
          2. chrome-console-atlas-116.png
            chrome-console-atlas-116.png
            35 kB

            Activity

              People

              Assignee:
              alexis.duque Alexis Duque
              Reporter:
              alexis.duque Alexis Duque
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: